AKTUELNO

Pravo u metu!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Marka Đedovića koji je bez premca kao i svaki put govorio o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko nikad napetija nedelja. Tebi je privuklo pažnju Nenadovo izalaganje tokom nominacija - rekao je Darko.
Ne da ne zna Nenad šta priča, nego ne zna niko. Miona nas je sve smrsila, ovo do jula nema šanse da se odmrsi. Njihov odnos je sve čudniji i čudniji - rekao je Marka-
Šta su to ključne stvari i šta to treba da se pojasni? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve, ona je rekla Ša da nije smela da ode kod svojih da on ne bi otišao na taj svingeraj, a onda je za stolom pričala kako je to bila savršena veza. Svi kao jela si, pila si, bilo ti je toplo. Van svake pameti, pričala je da je bilo gomila nesigurnosti - rekao je Marko.
Jel misliš da je hteo da je testira ili je stvarno hteo da je vodi? - upitao je Darko.
Što bi on nju voleo više nego sebe? Ako ja ne idem nikad na neko mesto i kažem ti ajde Darko da vidimo kako je, onda okej, ali ako ja odem stalno, mislim ono. Njemu to ne bi smetalo da se rotiraju tako. Njoj da se to radila, rekla bi idemo. Tu je bila priča da ona nije htela da se poljubi sa njim, pa spavali dva puta, a on joj pravio dete. Onda prič o tim svingerajima, hoće nju da testira da li je moralna, a on nije moralan. Kako ćeš ti da objasniš nekome da ti se sviđa nečije stopalo, ali ti se sviđa i pričinjava ti zadovoljstvo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Ša kontradiktoran? Rekao je Mioni priznaj Stanislavu emocije, ima emocije prema Stanislavu ovo ono, a sutradan kaže ja njoj verujem, volim je - upitao je Darko.
Sumnjičav je jako, ona kada je pričala sa Krofakom pre neki dan, vrlo fina, izvini, polako. Mislim da se jeste zaljubila u Ša, ali da i dalje oseća nešto prema Stanislavu, ona je njemu roknula po egu, sujeti, pa onda ona njemu. Kod nje je proradila sujeta od kad su zajedno, oseća se jako nervozno, vidi se to i oseća. Sve će više pričati od sada - rekao je Marko.
Maja kaže da je Stanislav gospodin, ali svi su u šoku jer nju loži to neko ludilo - upitao je Darko.
Maja i Stanislav su vrlo slični tipovi, ako oni budu imali dobar se*s, zaljubiće se jako. Maja sinoć dok su trajale nominacije rekla mi je Crni Đedoviću u šta sam se ja upustila, ali nju radi to ludilo i taj haos. Kaže da su imali lu*ački se*s. Veruj mi Maja će odlepiti za njim, ali i on za njom. Iz toga će se vezati, ali te veze iz strasti su najzanimljviiije

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.