AKTUELNO

Posle razvoda su bili u kraćoj komunikaciji, a onda su prekinuli svaki kontakt.

Severina pošto-poto želi da se pomiri s bivšim mužem Igorom Kojićem. Ali ovoga puta ne iz romantičnih razloga, već pevačica želi da uspostavi prijateljski odnos. Njih dvoje su posle razvoda bili u kraćoj komunikaciji, a onda su prekinuli svaki kontakt.

Sada bivša snajka Dragana Kojića Kebe želi da ga obnovi.

Foto: E-Stock/Kobra

- Severini je žao što sa Igorom nije u kontaktu posle svega što su proživeli zajedno. Neko vreme su razmenjivali poruke i čuli su se nakon što su zvanično potpisali papire za razvod braka, ali je Igor onda počeo da izbegava komunukaciju. Severini je nakon toga posebno zasmetalo to što je Kojić postao blizak prijatelj s njenim nekadašnjim verenikom Milanom Popovićem, s kojim je ona već godinama na ratnoj nozi i sudi se. Sada je promenila ploču, pa bi sa Igorom da bude prijateljica. Verovatno ima interes da sazna što više informacija koje su njoj potrebne. Igor ju je odavno preboleo, jedino što mu iz tog odnosa i dalje nedostaje jeste njen sin, pošto je najviše vremena provodio s mališanom. Dok su bili u kraćoj komunikaciji, Igor joj je kulturno odgovarao na poruke, ali mu sad nije jasno zašto ona želi intenzivniji kontakt - priča izvor blizak porodici Kojić.

Foto: Pink.rs/Instagram.com/severina

Zasad na društvenim mrežama nema naznaka da su bar tu obnovili prijateljstvo. Njih dvoje su se i posle razvoda neko vreme pratili na Instagramu, ali su se blokirali. Igor je obrisao sve fotografije s pevačicom, a ne prate je ni njegova sestra Nataša ni roditelji Olja i Keba. Bivši par venčao se u tajnosti 2015. godine, kad je pevačica objavila fotku s venčanja, a nekoliko meseci kasnije su napravili veliko svadbeno veselje u Beogradu. Severina je tada na Instagramu objavila uz sliku i poruku koju je namenila Igoru:

- Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota... 22. 11. Nakon razvoda od Igora, pevačica nije obrisala fotografiju sa svog profila, te se i danas može videti, ali je opis dosta drugačiji. - Big mistake iliti velika greška - stoji u opisu fotografije. Pokušali smo da pošaljemo poruku direktno Severini na Instagram, ali je ona blokirala našu novinarku. Sa druge strane, broj telefona Igora Kojića poznat redakciji juče je bio nedostupan, dok se Popović nije javljao na telefon.

Autor: Pink.rs