AKTUELNO

Bacio sve karte na sto!

U prvoj emisiji novog formata Televizije Pink i portala Pink.rs ''Iza zatvorenih vrata'' autorke i voditeljka Snežane Zindović, gostovao proslavljeni pevač Haris Džinović koji je poslednjih meseci u žiži interesovanja zbog razvoda od dugogodišnje supruge Meline.

Haris je otvori vrata svog doma na Senjaku i porazgovarao sa Snežanom o svemu onome što intrigira javnost, a tiče se njegovog života, ali je i ekskluzivno pokazao kutak u kome uživa sa decom.

Na samom početku otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog detinjstva;

Uglavnom sam imao sve što sam želeo. Najbitnija mi je bila igra... Igraili smo fudbal, klikera, nije bilo previše mogućnosti za zabavu. Nestašan sam bio kao i sva deca. Opet kažem to bilo neko drugo vreme, sada je sve drugačije. Zanimljivo je da su me dva puta izbacili iz škole. Stalno sam bežao sa časova, išao na treninge fudbala koje sam voleo više od svega iako sam tada već otkrio talenat za muziku, sklonio sam je po strani. Završio sam u večernjoj Gimnaziji dva razreda, pa su se opet desili problemi, započeo je priču Haris.

Foto: Pink.rs

Ono što je goruća tema već mesecima u domaćim medijima svakako je njegov razvod od Meline Džinović o kojem svi pričaju. Haris je otvorio srce i progovorio i o tome:

Pre dve godine smo počeli da se udaljavamo jedno od drugog. I dan danas ne znam razloge, samo sam shvatio da više nismo toliko bliski i prisni. Tada je sve krenula da se raspada! Bilo je ljubavi, bar sam ja mislio da ima... Druga strana zna koliko je to bilo iskreno i da li je bilo iskreno. To morate nju pitati. Bilo je lepo dok je trajelo, rekao je on.

Foto: Pink.rs

Detaljnije o svemu onome što je rekao Haris ekskluzivno za Pink.rs pogledajte u video-intervjuu na početku teksta.

Autor: Pink.rs