AKTUELNO

Tvrdi da se nije kretao neprilagođenom brzinom.

Toni Cetinski prošlog novembra svojim automobilom naleteo je na Ibrahima Kevljanina, kojem su lekari posle nesreće konstatovali smrt koja je nastupila pod za sad nerazjašnjenim okolnostima. Cetinski zvanični nalaz obdukcije još nije dobio, ali tvrdi da je Kevljanin već ležao na zemlji kada je naleteo na njega, a iskoristio je priliku da u jednoj hrvatskoj TV emisiji otkrije nove detalje nesreće.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Išao sam osam na sat, na žalost mojih dušmana i neprijatelja, već dugo godina živim uredan život, nisam bio ni drogiran ni pijan. Kažem, na njihovu žalost, a sad šta će naći... Čovek je definitivno ležao na putu. Najbolje je pričekati da bude zvanično i onda da mogu da kažem da mi je duša na mestu - rekao je Toni i dodao:

- Svestan sam i dobro znam šta se dogodilo i očekujem da će to biti onako kako treba, po pravdi. Svedok mi je Bog, zato što policija definitivno nije prijavila nikakav prekršaj - objasnio je Cetinski.

Foto: Printscreen Facebook

On je, takođe, objasnio razloge zbog kojih nesrećnom čoveku nije otišao na sahranu, što su mu pojedinci zamerili.

- Nisam mogao da skupim snage. Ne mogu. Uopšte nisam u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji su se usudili da insinuiraju grozne stvari - rekao je Toni za hrvatski "RTL".

Foto: Dario Lepoglevec

Pink.rs

#Saobraćajna nesreća

#Toni Cetinski

#pevač

'