AKTUELNO

Slađa Trajković, supruga popularnog folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, uspela je da koriguje svoj fizički izgled uz pomoć nekoliko intervencija na svom licu, te danas izgleda znatno drugačije u odnosu na to kakva je bila ranije.

Naime, na jednoj Instagram stranici osvanula je njena fotografija pre i posle intervencija - Slađa je ranije bila crnka tankih usana, dok sada to nije slučaj, a primetno je i da je u više navrata ubrizgavala botoks.

Ipak, Slađa je mladalačkim izgledom osvojila srce folkera, sa kojim je više od 20 godina u braku i kojem je rodila troje dece.

- Baš davno smo se upoznali, davne '95. godine. Naravno da se sećamo kako smo se upoznali. Slađa je čula za mene, mene je tada znalo celo Kosovo i ostalo je legenda... Duga priča - prisetio se Đani jednom prilikom, dok je Slađa istakla da u njega nije izgubila poverenje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nisam nikad izgubila poverenje u Đanija. Bila sam na klackalici davno, ali ne. Đani je prosto takav, ne možete ni da se naljutite na njega. Njemu je teško odoleti.

Autor: pink.rs