AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Ana Sević i Andreana Čekić bile su bliske prijateljice, pa čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, na kojem je Andreana bila kuma na njihovom venčanju.

Međutim, u jednom trenutku je njihov odnos zahladneo, a Andreana je sada otkrila kako se osećala kada je Anu srela na Lazićevoj svadbi, posle dužeg vremena.

Foto: TV Pink Printscreen

Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo“, ispričala je pevačica u „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom, zaključila je u emisiji.

Autor: Pink.rs