AKTUELNO

OPA!

Aleksandra Prijović sinoć je održala spektakularan koncert u Novom Sadu u dovorani "Spensa", a gošća joj je bila koleginica Barbara Bobak.

Barbara je prilikom izlaska na binu Aleksandri poklonila veoma originalan pokon, buket od kulena, čvaraka i slanine, a otkrila je i kako je protekao njihov prvi susret.

Imala sam jako veliku tremu, ovde je stvarno organizacija super i divno su me dočekali. I dalje se tresem. Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo na tonskoj probi. Rekla mi je: "Bezveze mi je da se upoznajemo na bini" i to mi je super. Opustila me je i čak smo i jednu rakijicu zveknule. Kasnije je i mama Borka nazdravila sa nama", rekla je Barbara, koja se potom osvrnula na poklon koji je poklonila Prijovićki.

Foto: TV Pink Printscreen

Poklonila sam joj slaninu domaću koju je moj tata pravio sa belim lukom. Čvarke, slovački kulen i pivo sam joj poklonila jer znam da voli to da pije. To je mala dobrodošlica od mene, poručila je Bobakova.
@nastupi_poznatih00

Lažeš me, ljubavi 💔 #barbarabobak #barbarizam #aleksandraprijovic #nastupi_poznatih00 #nastupipoznatih #nastupi_poznatih00 #cover #balkantiktok #baby #beba #cute #balkanmusic #balkan

♬ original sound - nastupi_poznatih

Prema njenim rečima, publika uskoro može da očekuje i nove pesme.

Nove pesme bi trebalo da budu objavljene polovinom maja i time će biti završen ovaj album, istakla je ona.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs

Autor: Pink.rs