AKTUELNO

Nije sve tako crno!

Ne mora svaki razvod da bude propraćen skandalima.

Ima primera javnih ličnosti koji su se rastali u miru, a ostali u koliko-toliko korektnom odnosu.

Neki od njih su Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, Slađa Delibašić i Đole Đogani, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić, Nina i Branislav Lečić.

Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić

Mnoge je iznenadilo kada su pre nekoliko godina Jovana i Sale obavestili su javnost da se razvode što je mnoge iznenadilo. Njih dvoje svoj privatan život nikada nisu isticali u javnosti, pa su zato mnogi mislili da im cvetaju ruže, ali očigledno nije bilo tako.

Nakon razvoda se Jovana iselila iz njihovog zajedničkog stana u jednom poznatom beogradskom naselju. Dokazali da prijateljstvo posle razvoda zaista postoji.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević početkom 2023. godine iznenadili su obožavatelje saopštenjem o razvodu.

Pet godina su bili u braku. Jelena i Momčilo upoznali su se i zaljubili na snimanju serije, a venčali se 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Jelena je tad bila trudna s njihovim prvim detetom, a dobili su i sina. Jeleni je ovo bio drugi brak.

Foto: Instagram.com

Nina Radulović i Branislav Lečić

Voditeljka i glumac važili su za jedan od najintrigantnijih parova na domaćoj javnoj sceni. O njihovoj ljubavi dugo se pisalo.

Nina je smatrala da živi bajku sa čovekom koji joj je osvojio srce. O tome je često govorila u javnosti. Ni glumac nije štedeo lepe reči kada je ona u pitanju. U novembru 2012. godine, na romantičnoj večeri proslavili su dve godine braka. Bili su jako srećni zajedno, činilo se da će ljubav trajati večno i da su jači od svega. Međutim, posle šest godina su se razveli. Dali su zajedničko saopštenje za medije, ali su i posle razlaza ostali u korektnom odnosu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Slađa Delibašić i Đole Đogani

Poznato je da su bivši supružnici i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a Slađa je jednom prilikom priznala da je, možda, pogrešila što je stavila tačku na brak sa kolegom.

Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvek nešto iskrsne.

Foto: TV Pink Printscreen

Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić

Momčilo Bajagić Bajaga posle 33 godine braka razveo se od supruge Emilije, a iako nikada nije govorio o privatnom životu, on je potvrdio da su se razišli.

Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Bajagić je kako saznajemo sa bivšom ženom ostao u korektnom odnosu.

Autor: Pink.rs