AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić oduvek je bila iskrena, a jednom prilikom ona se rasplakala u emisiji uživo

Jovana je tokom Jutarnjeg programa ispričala svoju najveću životnu traumu koju je doživela kada je njena najbolja drugarica imala saobraćajnu nezgodu.

Ovo što ću ispričati je moja velika trauma. Imala sam jednu drugaricu, bila je lepa kao Bog, i danas smo najbolje drugarice. Zajedno smo trenirale odbojku, a njoj je tata kupio motor. Motor je bio sa velikom kubikažom, nije mogla u potpunosti da manevriše. Vozila je po selu, a jednog dana je doživela saobraćajku na krivini, 200 metara od moje kuće, udarila je motorom u traktor koji je nosio bale sa sena, udarila je u retrovizor, izbila je sve zube koje je imala. To je njoj promenilo život. Moj najveći strah je od motora nakon toga - rekla je Jovana i zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala je brojne operacije, toliko sam teških momenata proživela, a jedan neću zaboraviti. Ja sam nju posetila, sećam se da sam došla kod nje kući, kada je silazila ni stepenice nikad neći da zaboravim njeno otečeno lice nakon svih operacija. Ona je hvala Bogu sada dobro - ispričala je tada Jeremićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs