AKTUELNO

Žestoko!

Nemanja Gačić naredni je izneo nominaciju u Odabranima.

Ja ću da nominujem Bebicu, vređao mi je decu na dan slave, veliki je lažov, prevarant i manipulator. Voleo bih da izađe da vidim kako Teodora izgleda kada on nije tu - rekao je Gačić.
Ivan Marinković mi je rekao da ću umreti, da će mi pepeo prosuti u Dunav, muljavi Munjez me non-stop maltretira, od pljuvanja, polivanja mene, krađa hrane, sad mi je svu garderobu pobacao. Ja nemam ništa od garderobe, nemam ni patike. Tri pune police mi je bacio...Maja Marinković mi je natrljala tortu na facu, tako da sam u velikom problemu. E ovako, ja ću nominovati Munjeza. Od kako je ušao ovde, nisam ga dirao, nisam mu se obraćao, od starta me je dirao. Krenulo je od pljuvanja u facu, nastaviljao je time da mi nije davao da spavam, nije mi davao da idem u toalet, onda je prešaltao na garderobu, koju je cepao - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, 90 odsto ljudi ne mogu očima da gledam. Složiću se sa svima što su rekli pre mene, ja sedam godina imam sukob sa Jelenom i Ivanom Marinkovićem. Darijan je neko ko je sakrio da ima decu od mene, uvek sam osuđivala Ivana i Bebicu, a onda sam doživela da moj partner ima petoro dece. Nije ni čudo što se sa njim liže Buđola. Da govori da sam pobila ja sve, užas, meni su svi živi. Sigurna sam da se na ovome neće završiti. Nominujem Darijana - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala viziju koga ću da nominujem, ali kada slušam ove priče o Ivanu Marinkoviću, slažem se. Svi imaju karakter nula, morbidni su, ne staju...Imala sam najsvežiji konflikt sa Božom Džonsom, on mi je sada mala beba, laje, a ne ujeda. Bojana je napala Anitu pre neki dan, ali ja moram, meni je ipak Ivan Marinković. On mi je bez konkurencije - rekla je Marija Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam isto mišljenje kao i vi, nominujem Marinkovića. Tu je i Bojana, ona je prešla granicu, ali nema svrhe da je nominujem - rekla je Anita.
Mene ne zanima što ste nominovali Ivana Marinkovića, nemam mišljenje o njemu, ovo što ste rekli je tačno, ali kada precrtam ljude, ne intresuje me njihov boravak...Što se tiče moje nominacije, ja sam rekao prošle nedelje da ću ubuduće nominovati koji mi ništa ne znače za rijaliti i tako te skakvce, drekavce koji nemaju razlog boravka ovde. Nominovaću Božu Džonsa jer mu Mića tamo ti**a, nije meni žao Miće nešto preterano, njemu su ti degenerici zanimljivi. Meni to nije zanimljivo, jer ne mogu da slušam o muzici od nekoga ko tonove ubada viljuškom! Tako da, na sve to se nadovezala situacija u kojoj je najstrašnije izvređao Miću. On je hteo da pokaže da ima svoj stav...Nominujem Božu Džonsa - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se saberu glasovi Odabranih, nominovali su Ivana Marinkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.