AKTUELNO

Brojni pevači otkazali su svoje nastupe nakon vesti o tragičnoj smrti dvogodišnje Danke Ilić, za kojom se tragalo deset dana, a među njima je i folker Radiša Trajković Đani.

Iako je ovaj vikend, kao i svaki prethodni, trebalo da provede radno, Đani je odlučio da zbog tragedije koja je duboko potresla čitavu Srbiju, ali i region, svoje nastupe odloži za neki drugi put. Đani je snimio video-snimak u kom je objasnio razloge za svoju odluku.

Familijo moja, zbog situacije u našoj zemlji, zbog male Danke, ja večeras neću doći ni u Banjaluku ni sutra u Knin. Izvinjavam se, biće srećnih termina. Razumite, tragedija je zadesila našu zemlju. Voli vas i ljubi vaš Đani - poručio je pevač.

Video: Instagram.com

Podsetimo se, potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, posle deset dana dobila je tragičan epilog. Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu. Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Autor: pink.rs