AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Večeras su se u najgledaniji rijaliti program "Zadruga" uključivali gledaoci koji su iznosili svoje stavove o ukućanima. U jednom trenutku uključila se gledateljka koja je pružila podršku Slobodanu Radanoviću i Luni Đogani, ali i dodala da ne podržava Kristinu Kockar.

Foto: RTV Pink

Trebali su da imaju dvoje dece! Žena je da rađa, a ne da ima 15 ljubavnika! Sada je otišla među njih da im pravi probleme - rekla je gledateljka.

Foto: RTV Pink

U nastavku svog izlaganja, gospođa koja je istakla da ima 77. godina i da zove iz Vojvodine, pohvalila je Zoranu Đukiću njegovog sina Filipa Đukića koga prate priče da je imao ljubavne odnose sa Kristinom Kijom Kockar, a onda se gledateljka vratila komentarisanje Slobine supruge.

Ma kakva žena!? Venčali se u aprilu! Ma kakva stjuardesa?! Potrošili je Arapi! Ćao - izjavila je gledateljka i ostavila sve u šoku.

Foto: RTV Pink

Meni je bilo muka, jer ipak je Kija nečije dete! Kakva god da je, ne znam kako bih reagovao da je Kija moje dete! Zna se kada radiš i šta radiš - rekao je Duško Radonjić, Andrijanin otac.
Ja moram da kažem da sam retko kada ostavljena bez teksta, ali da me je ovo stvarno ostavilo bez teksta. Ja sam očekivala simpatičnu komunikaciju - izjavila je voditeljka Dušica Jakovljević koja je ostala u čudu.

Foto: RTV Pink

77 godina?! To je srednji vek! Žena je da rađa? Ok, jeste, ali šta ćemo ako ne može?! - govorio je Filipov otac Zoran Đukić, koji je stao u Kijinu zaštitu.

Kako je izgledala ova situacija možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavu ovog teksta.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'