AKTUELNO

Brojne javne ličnosti oglasile su se povodom užasne vesti o smrti dvogodišnje Danke Ilić, a među njima je i pevačica Jelena Kostov, koju je ova tragična vest slomila.

- Počivaj u miru, anđele nedužni - napisala je ona, a potom podelila tekst koji kida dušu, a koji je postao šerovan i viralan na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Sve razumem... Daleko bilo, nesreća može svakome da se desi... Ja samo ne razumem, kad si video to malo slomljeno čedo... kako nisi kukao dok ne ostaneš bez glasa... Ne razumem, kako ti se mozak nije raspao u komade kad si smislio da to maleno telo staviš u auto i odvezeš daleko... Kako ti se ruke nisu osušile dok si preko anđela stavljao smeće... Jesi li disao ovih 10 dana? Dok smo se svi molili da se Danka vrati kući... Kako ti je kucalo to trulo srce... - glasi tekst koji je podelila Jelena.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, posle deset dana dobila je tragičan epilog. Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu. Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Autor: pink.rs