AKTUELNO

I dalje je ne voli!

I večeras u studiju televizije Pink u Šimanovcima gosti Dušice Jakovljević su roditelji zadrugara. Ovog puta tu su Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde Andrijane Radonjić i Zoran Đukić, otac Filipa Đukića koji se odmah osvrnuo na svog sina i njegovo ponašanje u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zoran Đukić ostao je pri svom stavu da mu se ne dopada ono što je Marija Ana uradila Filipu:

Nije mi bilo prijatno. Pokvarila je (Marija Ana) nešto što se meni stvarno dopalo. Negativno je uticala na Fiću i nije mi se svidelo ono što sam video kod njega. Kao da sam se ispumpao. To nije bio Filip na kakvog smo navikli. Marija Ana je pokvarila lep odnos između Kristine i njega jer sam ja video da ona njemu jako prija. Sad mi se čini da se malo povratio, da je raščistio neke stvari sa sobom, a kako će to da se završi, nemam pojma - rekao je Filipov tata.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se Filip uvek nađe Mariji Ani kada joj je potreban, Dušica je upitala njegovog tatu zašto je to tako i da li on i dalje oseća nešto prema njoj:

Filip ne voli da se svađa, on ne zna da se svađa. A s druge strane, on je sa tom devojkom proveo godinu i po dana. Ja se suzdržavam, znaš. Kad god je trebalo da bude uz nju, on je bio. Ali jednostavno postoje neke stvari preko kojih neće preći i nadam se da neće preći - rekao je on.

Autor: N. Vujčić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'