AKTUELNO

Sumnja u to!

Nenad Aleksić Ša je razgovarao u Rajskom vrtu sa Drvetom Mudrosti o njegovom odnosu sa Mionom Jovanović,

Zdravo Drvo, meni ništa više nije jasno, sam sam sebi nejasan. Što se tiče Mione i njenog bivšeg odnosa, taj odnos mi je koliko toliko jasna, ali ona mi nije jasna. - rekao je Ša.
Šta te najviše muči i buni kod Mione? - upitalo je Drvo.
Bune me njeni odgovori, buni me to šta nju zaninma u odnosu Stanislava i Maje, to što mora da komentariše. Buni me taj izlazak da joj roditelji ne daju, ne znam da li je to čupalica da se ona skloni. Mene ne bi bunilo da je ona jasna. Tu ima svega, pitanja, tu smo da odgovaramo, a nema pitanja za nas. - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li ti utisak da je ona ljubomorna sada na Maju? - upitalo je Drvo.
Buni me to,. Jesam ja pomislio na to tokom Debate, a juče su ustali Mića, Munja koji su napadali vezu Maje i Stanislava, a ona ih podržavam, ali mi nije jasno što se ona meša. Takođe juče je Uroš napadao Maju jer su u konfliktu, a sada ona podržava njega, a on nas je kanalio. Ovde ispada da sam ja loš, sve što bih rekao ispalo bi da ja namećem nešto. Ona treba da se bazira na svoju vezu, da se šetamo, ljubimo, klopamo, blejimo, ona treba da podržava mene, da bude uz mene, a ja da budem uz nju - dodao je Ša.
Primećuješ li ti Mionine poglede prema Stanislavu? - upitalo je Drvo,.
Jesam u početku, i njegove i njjene, gledao sam u početku sve to, a sada mi je muka da ispadam ludak i psihopata. Kada je došao ga je gledala - rekao je Ša pa se osvrnuo na vezu Stanislava i Maje:
Ja vidim da se privlače, da ima strasti, a da li će biti nešto jače, na svima nama je da vidimo. Ja ne mogu da budem opušten jer mi MIona njenim odgovorima to ne dozvoljava - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si siguran u Mioninu ljubav? - upitalo je Drvo.
Miona zna koliko je volim, ali oni misle da bih ja prešao preko svega. Mnogo stvari iz njihovog života se iznosi ovde, ja to ne mogu da sluša, jezivo mi je. Iskreno ja ne bih podneo da ona priča sa njim sa strane, nema to poente. Ja sam sigruran u njenu ljubav, ali mi nema logike da posle svega što je rečeno, ona uradi to. ja verujem da ćemo mi biti zajedno, ali mi ta njena izlaganja stvaraju sumnju, kao Stanislav što je direkntan. Ključ je kod Mione, ja dajem celog sebe - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.