AKTUELNO

Sukobi su neizbežni na ovom polju.

Pevačica Maja Berović uživa već godinu i po dana u srećnom braku sa austrijskim biznismenom Alenom Dragosavom, a sada je otkrila i kako izgled anjihov zajednički život.

- Mi se jako dobro razumemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja. Bilo bi čudno da se u baš svemu slažemo, ali uglavnom uvek pronađemo kompromis i dobro rešenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zameranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvek jednoglasno donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima. Smatram da je dogovor najbolje rešenje za sve - iskreno poručuje Maja, koja je ceo januar provela uz supruga zbog njegove hirurške intervencije kojoj je morao da se podvrgne.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam radila neko vreme, jer mi je u januaru suprug imao manju hiruršku intervenciju. Sve je prošlo kako treba, a ja sam bila uz njega i nisam ni razmišljala da idem da radim dok se on ne oporavi. Bitno mi je bilo da sve prođe bez bilo kakvog problema, a ujedno taj period sam iskoristila da bih napunila baterije za naredne nastupe. Sada je sve u redu, postoperativni tok je završen i već sam počela da radim - poručuje pevačica.

Iako su neprestano zajedno, Alen je pored toga što je suprug, Majin menadžer, a ona otkriva u kom segmentu života se najbolje razumeju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OBMANULA JAVNOST: Evo šta je Emina rekla o RAZVODU od Mustafe samo veče nakon što je sve PRIZNALA! (VIDEO)

- Moram da priznam da se bolje slažemo privatno, s obzirom na to da nam se poslovno često razilaze mišljenja. Kasnije shvatim da je za neke stvari zapravo Alen bio u pravu, jer ima taj osećaj da šire sagleda svaki aspekt situacije u kojoj se nađemo, te automatski i bolje donosi određene odluke - iskrena je Berovićeva, i dodaje ko joj najčešće izmami osmeh na lice.

Pink.rs

#Maja Berović

#suprug

'