AKTUELNO

Ona se samo bavi unucima!

Ceca Ražnatović nedavno je govorila o žiriranju u takmičenjima, navodnoj Anastasijinoj trudnoći, kao i Veljkovoj ljubavi životinjama.

Foto: Instagram.com

Obožavam da radim sa njima, oni su sjajni i mladi ljudi koji vole i posvećeni su muzici. Zadovoljstvo mi je da mogu na nekog da utičem pozitivno, da mu pomognem da napreduje, rekla je.

Kredibilitet koji je za 35 godina karijere stekla daje joj za pravo da i dalje eksperimentiše sa muzičkim žanrovima, a ipak ostane dosledna svom fazonu. Na pitanje da li joj je teško da se prikloni novim trendovima, odgovorila je kroz osmeh.

Kako ja plivam vidiš po tome da svi žele da liče na mene. Postavila sam neke standarde što se muzike tiče. Moj tim i ja smo bili ispred vremena i nadam se da ćemo tako i nastaviti– rekla je Ceca i dotakla se navoda da je Slobu Radanovića nedavno odbila za duet jer joj se nije dopala pesma.
Ne, ne, nisu nam se poklapali planovi i samo to je u pitanju, inače ja Slobu jako poštujem i cenim i privatno smo dobri prijatelji– istakla je.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca se tokom intervjua osvrnula na novodnu Anastasijinu trudnoću, kao i Veljkovu pasiju koju pored sporta, ima i prema životinjama.

Tračevi, valjda bih ja kao majka prva znala da je trudna-odgovorila je kroz osmeh i otkrila od koga je Veljko nasledio ljubav prema životinjama.
Njegov otac je jako voleo životinje i mislim da je od njega nasledio tu ljubav pogotovo prema psima. Čovek je čuvao tigra (smeh), šta da vam kažem…-izjavila je kroz osmeh i otkrila da li ona poseduje kućnog ljubimca.

Foto: TV Pink Printscreen

Bogdana ima maltezera, moja sestra pomeranca, ja nijednog. To zahteva brigu, ja nemam vremena. Ja imam unučiće, istakla je Ceca!

Autor: Pink.rs