AKTUELNO

Voditelj Dragan Marinković Maca odrastao je u siromaštvu i teškim uslovima, a kako je nedavno otkrio, svog brata upoznao je tek u tinejdžerskim danima.

Naime, Maca je njega upoznao prvi put u bolnici kada se njihov otac razboleo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imao sam dvanaest godina, a moj brat Saša trideset kada smo se prvi put sreli u bolničkoj sobi u kojoj je naš padre ležao. Neverovatno, ali Saša i ja smo došli u posetu u identičnoj košulji. Da sam tako nešto video na filmu, rekao bih: "Ma daj, nema šanse..." Ali život zaista piše romane. Sale je divan, porodičan čovek i ponosni smo jedan na drugog. Naš otac je imao samo dvoje dece, a ženio se čak devet puta! S druge strane, ja sam se jednom oženio, a voleo bih da imam čitav fudbalski tim dečurlije - prisetio se Maca.

Budimir nije stigao da upozna Macinu decu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Preminuo je kada sam ja imao 13 godina i teško sam sve to podneo. Tog dana kada je umro, mama je došla s posla i rekla mi: "Moram nešto da ti kažem." Odmah sam znao šta se desilo. Žao mi je što nije još poživeo, voleo bih da mogu ponovo da popričam sa njim i čujem neke njegove životne stavove. Svaki trenutak sa njim bio je poseban, padre je bio veliki šmeker - rekao je Marinković, prenosi Informer.

Autor: N. Ž.