AKTUELNO

Sve se dešavalo pre dve godine!

Poznata pevačica Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića posle dve i po decenije od započinjanja njihove romanse.

Dragana je prošle nedelje priznala da su se rastali još pre tri godine, te da sve vreme žive na različitim adresama, što je iznenadilo sve.

Foto: Instagram.com

Iako je do pucanja njihovog odnosa došlo tokom 2021. godine, Toni je, kako se naširoko pisalo, Dragani na snimanje programa njihove televizije oko novogodišnjih praznika 2022. godine slao buket cveća sa specijalnom porukom.

Volim te kao prvog dana - pisalo je u poruci, što je Dragana pred svima prokomentarisala:

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

Jao, od Tonija! A od koga bi drugog... Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže... Dobro... On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala.

Toni je očigledno ovakvim znacima pažnje pokušavao da vrati Draganu, što mu, kako stvari stoje, na kraju nije pošlo za rukom.

"Nisam kao moj suprug da pokazujem automobile"

Dragana je nedavno potkačila još uvek zakonitog supruga dok je pričala kako joj materijalno nikada nije bilo bitno.

Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno... Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično... Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću... Meni je to draže nego neki "vau" auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je voleo tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip, istakla je ona.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Autor: Pink.rs