AKTUELNO

Razvod Harisa i Meline Džinović izazvao je pravi haos. Kako u medijima, tako i među njihovim kolegama.

Mišljenja i strane su podeljene. Tim Haris vs tim Melina. Dok jedini misle da je loše što Haris toliko javno blati ženu sa kojom ima dvoje dece, drugi smatraju da je to logično jer se tek sada suočio sa tim da ga je Melina godinama varala.

I u celoj priči nedostajao je detalj - kako je tačno došlo do toga da Melina nestane iz kuće i ode bez pozdrava i najave.

Foto: Pink.rs, Univerzum HD Media/N.M. , E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako "Blic" saznaje, dan pred poslednju noć koju je Melina provela u porodičnoj kući na Senjaku, Haris i ona su bili u poseti prijateljima i imali žestoku svađu.

- Noć pre nego što je i poslednju torbu i nakit iznela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima pre toga je stalno bila van kuće a Haris joj nije reč rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja "Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala". Melina je nekoliko puta rekla "Hari, ne s**i", ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče- priča za "Blic" blizak prijatelj ovog para. Posle ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i decu u porodičnom domu:

Foto: TV Pink Printscreen

- Godinama je išla po gradu i pričala "Godinama gradimo ovu vilu, nameštaj najskuplji stiže od svetskih dizajnera. Milione smo uložili. I na kraju, čim je završila sve pod konac, izašla je bez pozdrava i poruke da se vraćati neće.

Autor: N. Ž.