AKTUELNO

Barbara Bobak oglasila se vidno besna i uznemirena zbog snimka na kojem tinejdžerke u Splitu šamaraju i tuku vršnjakinju, a u jednom trenutku je jedna od njih sa leđa šutira i devojčica naglo pada na glavu.

Splitska policija je nasilnice uhapsila 31. marta, javila je Slobodna Dalmacija, a brojne poznate ličnosti iz Hrvatske oglasile su se zbog strašnih kadrova.Reagovala je ljutito i jedna od trenutno najpoznatijih srpskih pevačica mlađe generacije.

- Neću da delim video gde ove uličarke maltretiraju devojčicu koja kleči pred njima 3 na 1, jer je previše uznemirujući, ali ću podeliti njihove slike i imena. Dakle... - napisala je pevačica, koja je u nastavku to i učinila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nasilje nije dečija igra. Nasilje je ozbiljan problem. Policija treba da reaguje na ovakve stvari i sve ove male psihopate treba da snose posledice za svoje ponašanje - dodala je.

Šta će biti sa nasilnicama?

Kako piše Slobodna Dalmacija, sve četiri maloletne osobe biće privedene na Opštnsko državno odvetništvo na dalje ispitivanje i dobiće prijave za povredu privatnosti, nasilničko ponašanje, pretnje i pokušaj nanošenja teške povrede.

Navodi se da sve zavisi od prijave i da ih sud može poslati i u Turopolje, vaspitno popravni zavod za smeštaj maloletnika.

Autor: Pink.rs