AKTUELNO

Radosne vesti u domu poznatog voditelja i novinara!

Kako saznaje Pink.rs, poznati voditelj i novinar Vanja Bulić ponovo postaje deda. Naime, njegov sin Ognjen i snajka Marija čekaju dete.

Foto: privatna arhiva

Njih dvoje su se venčali početkom juna prošle godine, a Ognjen je Mariju zaprosio na nesvakidašnji način. Poznato je da je on odbojkaški trener dug niz godine, te je odlučio da za najbitniji dan u njegovom životu njegova prva i poslednja selekcija koju je trenirao budu sa njim kada je zaprosio prelepu Mariju.

Video: Privatna arhiva

Svadba je bila nesvakidašnja, slavilo se od jutra do mraka, a Marija i Ognjen su blistali i sve vreme igrali i pevali sa gostima.

Foto: Pink.rs

Nakon samo par meseci od svadbe, Ognjen i Marija su saznali da postaju roditelji, a to su vešto krili od svojih najbližih nekoliko meseci, da bi nakon toga objavili vest koja je sve oduševila.

Foto: privatna arhiva

Pol bebe nisu znali do pre par dana, kada su im Ognjenov brat blizanac Ivan, kumovi i prijatelji organizvali iznenađenje, a naravno prisutni su bili njihovi roditelji. Naime, oni su se okupili u jednom prestoničkom parku, a svako je imao svoj zadatak.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Dok je Ivan bacao loptu koju je Ognjen trebalo da smečira, kuma je puštala konfete, a Marija je otvorila kutiju u kojoj su bili baloni. Ognjen se u jednom momentu čak obratio svom ocu Vanji i pitao ga kako da udari loptu, što je mnoge nasmejalo.

Foto: privatna arhiva

Na oduševljenje svih pristunih, konfete, baloni su bili roze boje, a Ognjen i Marija su poleteli jedno drugom u zagraljaj presrećni jer će dobiti devojčicu, a kako je sve izgledalo pogledajte u video u nastavku teksta.

Video: privatna arhiva

Autor: N.B.