AKTUELNO

O razvodima na estradi i burama tokom njihovih brakova bruji domaća javnost, a ono što se mnogi pitaju jeste zapravo: "Šta se dešava u domu i braku Trajkovića?!"

Na večerašnjoj gala proslavi rođendana voditelja "Elite", Milana Miloševića, pojavila se i supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, koja je otkrila da je Milanu poželela puno zdravlja i sreće u životu, a na pitanje gde joj je muž, šokirala je sve odgovorom.

- Đani je sa devojkom...Slobodnija sam kada sam sama - rekla je Slađa, a kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku:

Naime, kako su domaću estradu zadesila dva razvoda od početka ove godine, razvod Harisa i Meline Džinović i Dragane Mirković i Tonija Bijelića, svi se pitaju šta se to dešava u braku Trajkovića.

Svi se ovo pitaju zbog toga što, podsetimo, na svadbi folk zvezde Slobe Radanovića i Jelene, Đani se pojavio bez Slađe, te je tom prilikom okupljenim novinarima otkrio da je njegova žena sa dečkom.

Foto: Unsplash.com, E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sa dečkom, ne znam kakav je, i ja ga tražim danima, ne znam gde je - ispalio je.

Da li je ovo samo neka njihova šala ili se pak, zaista nešto ozbiljno dešava u njihovom braku, tj. da li nailaze na neke trzavice, ostaje nam samo da saznamo.

Autor: N. Ž.