AKTUELNO

Kao bomba sinoć je odjeknula vest da je Melina Džinović upala u kuću Harisa Džinovića na Senjaku, u kojoj živi njen bivši suprug Haris Džinović sa njihovom zajedničkom decom, Kanom i Đinom.

Ekipa jednog medija nalazila se ispred vile u koju je Melina upala, a nakon što je Haris pozvao policiju, ona je sela u svoj skupoceni automobil i otišla.

Ono što je sve iznenadilo, a u neku ruku i šokiralo, jeste to što je Melina tom prilikom prošla pored svog sina Kana, kao da nije tu, tj. kao da ga ne poznaje. Poznati pevač je nedavno u jednom intervjuu istakao kako je sin Kan ljut na Melinu, kao i da ga ona nije pozvala već nešto više od mesec dana.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

Međutim, iako trenutno nema dobar odnos sa naslednikom, modna kreatorka nedavno je u "Premijera Vikend - Specijalu" govorila o odnosu, pa i o samoj deci.

Ja zaista nemam problem sa decom. Oni nisu besni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga deca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gde treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo - rekla je Melina svojevremeno, a ipak, kako je i tada otkrila, deca su imala prisniji odnos sa ocem:

- Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani- ispričala je Melina tada za ''Premijeru vikend specijal''.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić, TV Pink Printscreen

Podsetimo, Melina je sinoć upala u Harisovu kuću, te ga je tom prilikom napala, o čemu je on pričao za medije.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! - kazao nam je Haris.

Autor: N. Ž.