AKTUELNO

Pao mu kamen sa srca!

U toku je debata o tome da li treba pristati na utešnu nagradu. Prvi na redu da iznese svoj stav je Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Do sinoć su svi sumnjali da je Maja utešna nagrada Stanislavu i da sam ja Mioni, ali verujem da postoji prirodna selekcija, ovim putem bih ja rekao da sebe ne dožicljavam kao utešnu nagradu, a i da jesam oberučke to prihvatam. Nakon pitanja da su razgovarali u izolaciji ili na bilo koji način pričao bih sad drugačije -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi se desilo da je ovo bilo tri nedelje pre i da nije bilo Maje u priči? -pitao je Đedović.
Ja garantujem da ne bih bio sa Mionom u vezi, ali sam isto takav da kad presečem nešto odma izlazim iz toga. Sa moje strane mene je juče Miona malo izbacila iz šina i koloseka, ja sam posumnjao zašto bi ona na bilo koje pitanje odgovorila. Sa strane razgovor nikad ne bih razumeo, da se rodim kao kornjača ili ptica isto bih razmišljao. Ništa ti u životu nije garancija ali pitanje je samo vere u sebe i u druge. -rekao je Ša.
Moje najiskrenije mišljenje je da se on nije svetio Mioni, vidim po Stanislavu i Maji da su iskreno ušli u sve i da se sviđaju jedno drugom, tako da sada više nema brige. Mi njega od jutros nismo komentarisali tako da bi trebalo sada da bude bolje sa nama -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š