AKTUELNO

Melina Džinović i Haris Džinović nedavno su se razveli posle 22 godine zajedničkog života. Ona se do sada nije oglašavala, dok je Haris u više navrata iznosio pikanterije iz braka.

Melina je sinoć upala u Harisovu vilu na Senjaku, a pevač je noć proveo u policijskoj stanici. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, međutim, razlika od tri decenije među njima, bila je problematična, kreatorkinim roditeljima, koji su bili izričito protiv njihove ljubavi.

Melinina majka, Elma, je aktivna na društvenim mrežama, a malo ko zna kako izgleda kreatorkin njen otac Sulejman Galić. On se ne pojavljuje u javnosti, nikada nije komentarisao ćerkin brak sa Harisom, a Elma je samo jednom na Fejsbuku objavila sliku sa njim i unucima - Kanom i Đinom.

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

— U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

— Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Majka i otac Meline Džinović odlično su se kasnije slagali sa zetom Harisom.

Autor: pink.rs