AKTUELNO

Nikolina Pišek odustala je od privatne tužbe za uvredu i klevetu protiv Borne Kotromanić, koju je 2022. godine tužila zbog uvredljivih izjava na Instagramu, preneo je sajt Imperijal.

Prema njihovim saznanjima, iz dokumenata koje su objavili, na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu, sudija Božica Barlović 6. marta odlučivala je u predmetu protiv optužene Borne Kotromanić i odbacila Nikolininu privatnu tužbu. Samim tim, voditeljka je u obavezi da nadoknadi nužne troškove optužene i osnovne izdatke njenog advokata. Kako se vidi iz obrazloženja, Nikolina je neposredno pre održavanja ročišta putem svog advokata obavestila sud kako povlači privatnu tužbu protiv optužene Kotromanićeva.

Foto: Instagram.com/bornakotromanic, E-Stock

Novinari su pozvali Pišekovu za komentar, koja je poručila:

Nemam vremena da se bavim nebitnim osobama.

Podsetimo, do sukoba između njih je došlo kada je Vlatka Pokos javno prozvala Bornu da ne pruža podršku Nikolini u teškim trenucima, da bi se ona kasnije oglasila na društvenim mrežama i "dolila ulje na vatru". Borna je tad otkrila kako je Nikolinin pokojni suprug Vidoje Ristović, navodno, pokušavao da i s njom prevari voditeljku.

- Čudna je to ljubav bila dok je stavljao polni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu da podučavaš jer ona dobro zna da me je opsedao, a da mu ja nisam dala ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram - poručila je Kotromanićeva.

Foto: Instagram.com

Ona je zatim otkrila da joj se Vidoje veoma često javljao na društvenim mrežama - najčešće bi joj ostavljao "reakcije" na fotografije, a nekad bi i poslao poruku. Ipak, kap koja je prelila čašu bio je Bornin komentar da se Nikolina drogira:

Nikolina, ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo - napisala je Borna u objavi, dok joj je Pišekova tad odgovorila:
Ne treba nju niko da komentariše, ona protiv sebe radi dovoljno - izjavila je tada Nikolina.

Autor: pink.rs