AKTUELNO

Reper Nenad Aleksić Ša prolazi kroz težak period u "Eliti" uzrokovan svakodnevnim svađama i turbulencijama u ljubavnoj vezi sa 20 godina mlađom pevačicom Mionom Jovanović, naročito otkako se 8. marta u Belu kuću uselio i njen bivši dečko Stanislav Krofak.

Plač, vika, ljutnja, bes i histerija nešto je što Ša svakodnevno demonstrira pred cimerima u kući, ali i milionima gledalaca Pinka - mesecima muči muku da Mioni, svojoj partnerki, objasni kako bi trebalo da govori i ponaša se ne bi li mu ukazala ljubav i poštovanje koje zaslužuje. Miona, s druge strane, poručuje da će se ona ponašati onako kako ona želi i oseća, a Ša joj često priča koje se to stvari rade ako je neko u vezi, a posebno joj ističe one koje se ne rade.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Svi oni koji Nenadov život pomno prate godinama unazad znaju da je pre tačno dve godine, tokom učešća u petoj sezoni "Zadruge", od Drveta mudrosti dobio zadatak da napiše Nenadova ljubavna pravila, koje će ljubavni parovi u Beloj kući morati da poštuju. Ovo su ta pravila:

1. NE ZAPOSTAVLJATI OSOBU KOJU VOLITE

2. MAKSIMALNO POŠTOVANJE PREMA VOLJENOJ OSOBI

3. NE SME SE FLERTOVATI SA DRUGIM OSBAMA DOK SI U VEZI

4. NE SME SE DRUŽITI SA BIVŠIM MOMCIMA, DEVOJKAMA AKO POŠTUJEŠ OSOBU KOJU VOLIŠ

5. VOLJENU OSOBU UVEK STAVITI NA PRVO MESTO

6. NE SME SE SPOMINJATI ODNOS SA BIVŠIM PARTNERIMA AKO VOLJENOJ OSOBI TO SMETA

7. NE SME SE LAGATI VOLJENA OSOBA

8. NE SME SE NE UZVRATITI LJUBAV

Sudeći po svakodnevnim zamerkama Nenada na račun Mione, čini se da ona ne poštuje u potpunosti nijedno od ovih osam pravila, a da li će se promeniti nešto u međuvremenu, ostaje da vidimo.

Autor: pink.rs