AKTUELNO

Pevač Haris Džinović pozvao je u ponedeljak naveče policiju kada mu je bivša supruga Melina Džinović upala u vilu na Senjaku i nije želele da je napusti.

Kako je Kurir saznao, izrečena je hitna mera zabrane prilaska jedno drugom. Bivši supružnici nisu dovođeni u policiju, već su dobili pozive i sami su došli u policijsku stanicu. Izveštaj je poslat tužilaštvu, a dežurni javni tužilac je doneo odluku da nema nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić, TV Pink Printscreen

- Nakon što je Policijska stanica Savski venac dostavljio odluku hitne mera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu izjasnio se da smatra da nema rizika od nasilja u porodici, stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere - potvrđeno je za Kurir iz ovog tužilaštva.

Podsetimo, pevač je za Kurir potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije želela da napusti vilu na Senjaku. Kako je rekao za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

Foto: E-Stock

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - kaže Haris.

Autor: pink.rs