AKTUELNO

Preko ove prepreke nisu uspeli da pređu!

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković ipak nisu mogli da prebrode problem na koji su naišli. Njihovom raskidu kumovala je pevačicina majka Gordana Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je svađu sa Anđelom započela još za vreme sastanka a kada su se zadrugari razišli, rasprava je postala još burnija.

- Tvoj ujak pljuje, svašta priča za nju. Dokle ja da trpim to poniženje. Tu te izblamirao, hvatao se sa svima. Tvoja mama je pljuje po novinama, ujak piše po društvenim mrežama. Svi koji su ušli ovde rekli su ti da se skloniš od Teodore, što je nisi poslušao - osula je paljbu Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta ja imam sa tim što oni pišu po Fejsbuku ili izjavljuju za novine? Ja sam uz nju, ostao sam pored nje. Zato što je volim, ali nema veze. Idi sad sa svojom mamom i vidi šta ćeš. Ja sam kriv, izvinite što sam je upropastio, izgubili ste savršenog zeta - vikao je Anđelo uzrujano.

- Jeste upropastio si je, njegova majka je nazivala princezom a tvoja funjarom. Da nije počela vezu sa tobom ne bi joj ni Ćazima kačili - zatim se Goca obratila Mini Vrbaški- Ti si bila savršena prilika za njega, trebalo je da budeš sa njim u vezi. Uzmi Anu, bilu koju devojku ovde.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVO NJIHOV KRAJ? Teodora ISKALILA BES na Anđelu, on izleteo iz spavaće sobe! (VIDEO)

Nakon ove žučne svađe, Anđelo nije želeo da izađe sa Teodorom u dvorište kako bi pričali i pokušali da razreše nesuglasice, već su odlučili da stave tačku na svoju vezu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'