AKTUELNO

Na teškim mukama!

U toku je emisija ''Izbor potrčka''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavedni, kako bi prokomentarisala odluku ovonedeljnog vođe, Slađe Poršeline Lazić, koja je postavila za potrčke Mionu Jovanović i Stanislaca Krofaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko pre Slađe od vođa nije imao herca da ih postavi za potčke. Nisam ni sumnjala u njenu odluku. Znam da će on da se raspadne. Bolje je i to da se desi kroz ovih sedam dana, samo da zna na čemu je. Bilo šta bilo, i to će da prođe. Sumnjam u Mionu, iskreno. Fascinantno mi je to kako se ona ponaša, iskreno. Smatram da je ovo sad pun pogodak. Ja sam za to da na*bem sad, a ne posle - kazala je Milena.
Ja sam rekao, znam šta ću ako bude razgovarala sa Stanislavom. Miona neka radi šta želi - kazao je Ša.
Iskreno, Ša treba sam sebi da stavi u glavu da treba da se ponaša ispravno. Sedam dana ne traba da se pojavi u izolaciji, neka pusti da teku ovi dani kako teku. Sedam dana je sasvim dovoljno da vidi kakva je situacija. Ša, nemoj da misliš ništa loše, ja ti kažem šta bih uradio da sam na tvom mestu. Miona, nemoj da se ljutiš, ti si jako loš čovek. Ti si pričala da si jako srećna pored Stanislava, a onda se sve preokrenulo i ti si ušla u odnos sa Ša. Ovo je za Ša jeda veliki zalogaj, jer kada bi prestao odnos sa Mionom, to bi za njega bio veliki problem. Plašim se za će se to desiti i da ne ostane opet sam. On treba da pusti nju ako to nije ljubav kakvu on priželjkuje. Ako se ne desi razgovor Mione i Stanislava, Ša neće imati poverenje u nju - kazao je Janjuš.
Mogu ja da im napravim klopu, pa nek oni pričaju - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da treba da pustiš da pričaju - istakao je Janjuš.
Rekao sam šta sam rekao. Neka priča sa Stanislavom, ali ja verujem da ni on neće nakon toga biti sa njom, kao ni ja. Izgubiće obojicu i ostati sama, ja samo to mogu da kažem - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.