AKTUELNO

Priznala sve!

Slađa Poršelina dala je reč Mariji Malivuk.

Prvo mesto mi dele Buđola i prvi čukalj Elite, Buđolina, drugo mesto je sis**ka, jer njeni roditelji gledaju njene je**čine po Eliti, a onda i Boža Džons - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo mesto je Miona Jovanović, najbezdušnija je ovde osoba u "Eliti", bezdušno je prevarila momka i ostavila ga na televiziji, pa sada pokušava da prebaci njemu kako bi se oprala - rekla je Danka.
Prvo ću da navedem Mionu koja je veličala svog momka, pa ga je prevarila sa Ša, bezdušna je i prema Ša. Na drugom mestu ću navesti Stanislava, bezdušno je rekao da neće da bude sa Mionom u vezi, a prema Ša je bio bezdušan kada je rekao da mu je odnos bolestan. Samo češkanje Maje doprinosi u tome da se Miona udalji od Ša i na trećem mestu je Anđelo. Prebacuje Anđeli da nije dobra prema porodici, a kada je njemu došlo da njegovi traže hipotetički Karamujića zbog njegovog odnosa, ispotšovao ih je baš - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije istina, s obzirom da se moji ne oglašavaju povodom rijalitija. Nijedan komentar nigde nije bio moje porodice i sada svi mogu da odu na internet i vide da nije istina, da vidi da si lažov. Ti si taj koji je njoj je**o porodicu, njima dvema, samo za Anđelu, a meni si pokušao da nabaciš to - rekao je Ranković.
Ivan Marinković je bezdušan, ispao je takav prema samohranim majkama, majkama svoje dece, ispao je bezdušan prema Žani i njenom detetu. Na drugom mestu je Jelena koja sve to podržava, dodao bih, ona je ispala bezdušna prema ženama žrtvama nasilja - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa, Maja i Danka, ne podaju nikome, tako da eto - rekao je Đedović.
Prva osoba je Milica, koja je dobacila: "Je l' uživaš u ovom trenutku", često mi provlači roditelje, lupeta gluposti kako sam rekla da želim da eliminišem roditelje iz svog života. Što se Terze tiče, u dosta situacija kada je bila u crvenom, nikada je nisam podbadala i provocirala. Druga osoba je Stanislav, bezdušan je prema meni jer mu odgovara da je on bezgrešan u odnosu, imponuje mu, a duboko u sebi znam da zna. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, kolo sreće se okreće. Treća osoba je Maja Marinković prema Janjušu, kada je rekla da on glumi žrtvu zbog situacije sa bratom - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.