AKTUELNO

Sve rekao!

Sinoć je na Televiziji Pink emitovana emisija "Elita Izbacivanje". Voditeljka Ana Radulović je razgovarala sa bratom Bore Terzića, Milošem o odnosu njegovog brata i Milice Veličković.

Foto: jelena simonović, Pink.rs

Naime, kako su njih dvoje raskinuli pre nekoliko dana a sukobi ne prestaju, sve je zanimalo kako Miloš gleda na taj odnos i da li mu je laknulo što njih dvoje više nisu zajedno.

Prošle godine je bio bolji. On u ovoj vezi s Milicom nije onakav kakav zapravo jeste, iskreno. Ovakvog ga ne poznajem. To što izgovara je za svaku osudu. Deluje mi da ona sad samo želi da mu vidi leđa. Ja ne vidim tu nikakvu ljubav više - započeo je Miloš.
Nije mi jasno što MIlici toliko smeta Kačavenda koja se od starta prema Bori ponaša kao majka. Deluje mi da njoj Milena smeta iz nekog drugog razloga. Iskreno po mom mišljenju, nije mu trebalo to sa Milicom, ali ni sa Jovanom sa kojom se dogovarao da se vide, takođe ni Sara i Tamara. Ja sam uvek glasao za Danku, ona je sjajna devojka i prelepa, ali ne verujem da će pogledati mog brata posle svega što je tamo uradio - rekao je Miloš i dodao:
Kada smo dolazili za Novu godinu saznao sam da su sve priče o Milici istinite, a čak sam čuo da je bila sa Janjušem i da je zato on brani. Dobro je da su raskinuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Miloš je prokomentarisao i ljubavni trougao Nenada Alekića Ša, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Ša pravi budalu od sebe, ovo mu ne treba. On jeste ime, ali od one veze iz Zadruge 4 je pao. Miona se igra sa njim, a pitanje je vremena kada će se ona pomiriti sa Stanislavom. Meni deluje da tu ima emocija, ona je priželjkovala da on uđe. Kada je Stanislav ušao i kada je rekao šta je sve on radio da joj stavi do znanja da je on tu, ona se tada izgubila - rekoa je Miloš.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Autor: N.B.