AKTUELNO

Ne štedi nikoga!

U prethodnih par dana u Eliti jedna od glavnih tema komentarisanja je raskid Milice Veličković i Bore Terzića Terze. Naime, Terza je raskinuo sa Milicom jer je u utorak ušla u sukob sa Milenom Kačavendom te je opet napala Terzu zbog druženja sa Milenom za koju je više puta rekao da je gleda kao majku.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Međutim tu nije bio kraj. Terza se iste večeri na žurci u Eliti zbližio sa Tamarom TikTokerom sa kojom se ljubio pa su čak spavali zajedno u istom krevetu, što je Milicu povredilo te je izvređala Terzu pa mu je uputila užasne psovke i uvrede, a to se ponovilo i ovog jutra kada je Milica saznala da je Terza spavao u krevetu sa Sarom Šljivar.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Miličinom drugaricom koja nam je prokomentarisala njeno ponašanje ali i raskid sa Terzom.

Iskrena da budem, preterala je baš. Meni nije jasno što njoj toliko smeta Kačavenda. Svi vide da se ona prema Terzi i Munjezu ponaša kao majka prema sinovima, a Milica ljubomoriše bez potrebe - rekla je Miličina drugarica pa dodala:
Naravno da je Terza poludeo i ostavio je. Nemojte da mislite da sam ja protiv svoje drugarice, ali preko kojih priča je njoj sve Terza prešao, a ona njega osuđuje jer je Milena prebacila nogu preko njega. Dečku je prekipelo i morao je da je ostavi, ali iskreno nije trebalo da uradi ono sa Tamarom, samo ju je još više isprovocirao ali opet njene uvrede su užasne, još jutros ono... Ona ne shvata da to gleda njena majka... Samo da se smiri.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: pink.rs