AKTUELNO

Brakovi na javnoj sceni ne opstaju baš dugo, ali neki su uspeli i traju po nekoliko decenija i upravo su primeri pravih ljubavi. I dok su mnoge javne ličnosti poznate po skandaloznim razvodima, ima i onih koje su više puta pokazale da imaju skladne brakove i uživaju u ljubavi.

Zorica i Kemiš 39 godina braka

Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova. Iako je bila dve godine starija od njega, Kemiš se zaljubio u nju nakon što se razveo od Vesne Zmijanac.

Vesnu Zmijanac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, a meni omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi - izjavila je Zorica jednom prilikom za medije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aca i Biljana Jevtić 37 godina

Trideset i sedam godina divne ljubavi slave i Bilja Jevtić i njen suprug Aca Ilić, a o njihovoj svadbi se i danas priča. Budući da ih mladi često pitaju za savet za uspešan brak, Bilja je nedavno priznala da, osim ljubavi potrebni su podrška i oslonac.

Najteža godina braka je po nekim analizama sedma godina braka. Mi to nismo primetili, bukvalno nismo ni primetili da smo već 10 godina bili zajedno i evo već decenijama je tako - rekla je Bilja u jednoj emisiji.

Foto: printscreen

Lepa Brena i Boba 32 godine

32 braka Lepa Brena i Slobodan Živojinović upoznali su se u novogodišnjoj noći 1988, a venčali se nakon četiri godine zabavljanja na svadbi decenije u hotelu "Interkontinental" u Beogradu 1991. Njih dvoje imaju sinove Viktora i Stefana, dok Boba ima i sina Filipa iz prvog braka.

Prve godine su bile paklene. Stalno smo se ljutili jedno na drugo. U braku mora da postoji dogovor, a na Balkanu muškarci su navikli da budu apsolutni lideri u svemu, ali žena je ta koja brine o svima i svemu - rekla je Brena na temu braka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs