AKTUELNO

Pre više od tri decenije Toni Cetinski je započeo karijeru, kada se iz Rovinja preselio za Zagreb.

Već prvim singlom "Srce nikada ne laže" Toni Cetinski je pobrao simpatije publike, naročito pripadnica nežnijeg pola.

Tada vrlo mlad i zavodoljiv Toni Cetinski je harao bivšom Jugoslavijom, a malo ko zna da mu u ličnim dokumetnima piše Antoni. Ipak, pevač je odlučio da karijeru gradi kao Toni.

Početkom 2013. godine Toni Cetinski je upoznao sadašnju ženu Dubravku, na proslavi kod zajedničkog prijatelja. Razlika od 15 godina im nije predstavljala problem. Venčali su se 2014. godine, a imali su čak tri svadbe - u Las Vegasu, Zagrebu i njenim Vinkovcima. Dubravka je u junu 2019. doživela moždani udar, ali joj je, zahvaljujući brzoj reakciji pevača i Hitne pomoći, život spašen.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

-Supruga je dobro, oporavlja se. Ovo je već treća godina ako ne i više. Često se umara od previše informacija ili dugačkog puta. Ali dobro je, sretni smo. Čovek treba biti skroman i sretan sa onim što mu je dobri bog pružio - rekao je ranije Cetinski i otkrio kako ga je treća supruga Dubravka osvojila.

- Kad čitam ili gledam na TV-u i da neko priča: “Mi smo se upoznali ovako” ili “ili usrećila me je onako”, to mi deluje kao da prodajemo bajke ljudima. To su naše stvari. Mi znamo što smo osetili u tom trenutku i šta osećamo svaki dan. Srećan sam što sam našao takvu osobu. Ona me je izvuka iz nekih mojih problema i trenutaka slabosti kad sma hteo odustati od sebe i od svega što radim. Ona je ta neka zadnja slamka spasa koja je došla kad je bog to rekao - otkrio je Cetinski.

Autor: Pink.rs