AKTUELNO

Iskrena do koske!

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima odvilo još jedno izdanje emisije "Nominacije", te su učesnici birali između Stanislava Krofaka i Maje Marinković, koje je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Luka Majčica.

Tom prilikom, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović prilikom izlaganja, spustili su loptu sa Majom, sa kojom su donedavno bili u sukobu, što je mnoge šokiralo, što možete pogledati u video-prilogu u nastavku:

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Anitinom majkom, Angelinom, koja je dala svoj sud o ovom dešavanju, koja nju, ne šokira.

- Mislim da su se oboje dogovorili da stave tačku na pređašnje sukobe i provedu u miru ostatak rijalitija. Maja ih odavno ne provocia, nisu hteli otkopavati zakopane ratne sekire, dobri su Mionom, Aniti je Miona najbolja drugarica tamo i mislim da je i zbog nje ostavila Maju, a poslala Stanislava. Ma koji strah, Maja njima nije pretnja, niti ima razloga da bude, sve dok ih ne bude prva provocirala i dirala odnos će biti ovakav zadrugarski, ne preterano blizak ali bez sukoba - istakla je Anitina mama, Angelina za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: N.Ž.