AKTUELNO

Porodica i brak na prvom mestu!

U emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gostovala je Suzana Jovanović, popularna pevačica i supruga Saše Popovića.

Ona je ekipu emisije ugostila u novom stanu u kompleksu koji oni grade, te je progovorila o njenoj muzičkoj karijeri, ali i porodičnom životu, ali se osvrnula i na nedavne razvode na estradi.

Oan ej veće više puta govorila o tome što je odlučila da karijeru stavi po strani, a da se posveti porodici i tradiciji. Njen brak već skoro 30 godina funkcioniše kao prvog dana, a evo d ali je nekada bilo trzavica:

Kažu da su one neparne godine problem...kada one prođu bude sve dobro! Ja mislim da nije bilo nekih teških godina u našoj vezi. Izborila sam se sa Saletom i svemu onome što je on. Sva ta popularnost, prvo sa Lepom Brenom, pa onda kada je osnovao ''Zam'', bile su pevačice stalno oko njega... ali sam sve pregurala. Shvatila sam da ja uvek treba da budem ono što jesam... on se ustvari u mene zaljubio i u to što sam ja, rekla je Suzana na početku i rekla:

Foto: TV Pink Printscreen

Saša mi je jednom rekao ''Ja piletinu neću da tražim, ja piletinu imam kod kuće'', kazala je ona i napomenula da je mlađa od Saše 15 godina i dodala:
Prećutala sam ja mnogo toga. Morate biti mudri u vezi. Dobijala sam savete od pametnih i mudrih žena i tako sam radila. Uvek sam bila strpljiva, umem da prećutim i to je tajna uspeha. Posle toga, ako mi nešto smeta, posle par dana, ja kažem, ali nikada kada smo ja ili on nervozni, kaže Suzana pa započinje priču i o karijeri:

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam upoznala Saleta, prvo smo dve godine živeli zajedno... Ona je došao brak, deca i u jednom trenutku sam se posvetila smao porodici. Toliko sam srećna zbog toga da nemam reči. Mnogo sam uložila u svoj brak i porodicu. Nije mi bilo teško kada sam se opredelila za nju. Ponekad mi nedostaju nastupi, stalno me zovu pogotovo što su mi pesme sada jako slušane. Sada spremam dve nove pesme, pa videčćemo...možda se malo posvetim ozbiljnije tome pa napravim i neki koncert u Srbiji i Bugarskoj odakle me baš često zovu, dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana se osvrnula i na nedavne razvode svojih kolega Harisa Džinovića i Dragane Mirković:

Mnogo mi je žao! Porodica je za mene svetina. Ja moj brak čuvam ljubomorno. To je svetinja... evo sva se ježim dok pričam. Kada sam čula za Draganu i Tonija stvarno nisma mogla da verujem. To je kao da neko kaže da se ja i Sale razvodimo. Volela bih da to nije istina i da se oni pomire, zaključuje pevačica.

Autor: Pink.rs