AKTUELNO

Bez zadrške!

Učesnici biraju najmrzovoljnijeg učesnika u Eliti. Naredna koja je iskazala svoj stav bila je Maja Marinković.

Miona i Ša su jako mrzovoljni. Ne deluje mi kao da su preterano srećni - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Molim? Sve sam, samo mrzovoljan nisam - dodao je Ša.
Nisi kao osoba, ali u odnosu sa Mionom jesi. Stalno se svađate, nema nikakave svrhe da budete u vezi, ako jedno drugo stalno napadate i prebacujete jedno drugom. Što se tiče druge sve osobe, Jovana i Danka su mrzovoljne - kazala je Maja.
Ove devojke ovde su jako mrzovoljne. Osobe koje to nisu samo ovde su Žana, Slađa i Maja. Sve ostale jesu. Ostalim ženama stalno nešto smeta. Stefani, Danka i Jovana - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde većina ne može iz kreveta da ustane, teško vam je kafu da skuvate, a ne nešto drugo. Ivan Marinković je prvi. Nije pokazao volju da se pobrine o deci svojoj, da smiri svoju ženu dok vređa tuđu decu i da sam pokaže inicijativu da ne izgovara neke brutalnosti. S obzirom na to da ne radi stvari koje bi dobro donele njegovoj deci, on je ubedljivo na prvom mestu, zakucan. Na drugom mestu je njegova partnerka Jelena, koja utiče u njegovom lošem ponašanju i ne trudi se da promeni njega i njegovo ponašanje, kao i zavisnost od alkoholizma. Ne trudi se da ga posavetuje kako bi promenio svoje ponašanje. Na trećem mestu je Bojana - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.