AKTUELNO

Verovao je u ljubav!

Pevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga, dizanjerka Melina Džinović, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, a u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Haris je jednom prilikom govorio o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u jednom intervjuu i dodao da je sve to Melina teško podnela:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije"! Upravo je bilo tako. Posle su bili "ludi" od sreće što su dobili unuku.

Melina stalno putovala sa drugaricama

Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam video da je vrag odneo šalu. Ona je lepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i verovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, ali to ona jedino zna - rekao je Haris.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs