AKTUELNO

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine

Pre nekoliko dana pevačica Dragana Mirković izdala je zvanično saopštenje i obavestila javnost da se razvodi posle 24 godine braka.

Njen suprug Toni se tim povodom nije oglašavao, a kako sada mediji navode, on uopšte, navodno, neće razvod. Naprotiv, kako su istakli, on, navodno, čini sve da se pomiri sa pevačicom.

Foto: E-Stock; TV Pink Printscreen

Naime, po svemu sudeći Toni izgleda ne odustaje od Dragane. Bio je na njenom koncertu u Beogradu, a na društvenim mrežama može se naći čitav niz objava od 2021. godine do danas u kojima postavlja fotografije sa Draganom, deli njene pesme, postavlja momente sa njenim kolegama i ponaša se kao da je sve u najboljem redu.

Krajem 2022. godine postavljao je selfije sa suprugom, a početkom 2023. je pokazao kako uživaju na novogodišnjoj proslavi. Usledile su objave sa njenim numerama, pa postavljanje fotografija na kojima pozira u Draganinom zagrljaju, sve u toku prošle godine, iako su u tim momentima odavno bili razdvojeni i u njihovom braku ništa nije štimalo.

Sa druge strane, Dragana u poslednjim intervjuima nije govorila s puno ljubavi o Toniju kao inače:

Kod nas nije bila stvar klasične ljubavi, koliko stvar želje za decom i porodicom. U meni je postojala ogromna praznina. Nije kao da sam imala 20 godina, pa da nisam morala da razmišljam o potomstvu, nego sam imala 32. Vapila sam za porodicom. Bitno mi je bilo da to ne bude niko iz posla. Maltene ništa o njemu nisam znala. Svidelo mi se kako razmišlja. Dopao mi se više kao čovek. Nisam se ja nešto najstrašnije zaljubila. Bitno mi je bilo da to bude nešto normalno u mom životu. Nisam htela da mi muž bude zvezda - rekla je bila za "Extra FM".

Autor: Pink.rs