AKTUELNO

Oštra na jeziku kao i uvek!

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Saška Karan, gostovala je na Red Tv u emisiji 'Pitam za druga' te prokomentarisala sva aktuelna dešavanja u Beloj kući. Ona se dotakla ljubavnog trougla Ša, Mione i Stanislava, veruje u pomirenje Stanislava i Mione zbog njenog stalnog gledanja u njega, priznala da Ša nikada nije videla u gorem izdanju, pa osula paljbu po njemu zbog nekih nerešenih situacija iz prošlosti. Takođe je otkrila da tek očekuje zaplet u rijalitiju zbog svih žena koje se otimaju oko Stanislava Krofaka.

Foto: Pink.rs

Ša i Stanislav ulaze u sve žešće sukobe? Da li ti se čini da se smanji prag tolerancije kod oboje?

Meni se Stanislav dopada, ušao je zbog sebe, ali ono što ja vidim je da Miona gleda u njega stalno, takođe se Maja primakla njemu kao i Aneli koja je bacila oko na njega. Tako da mislim da će tu biti zanimljivo i da će se svašta desiti. Ša nema granice, on je patološki ljubomoran, sa njim sam imala teške svađe i nikad se nisam sa njim pomirila, niti bih. Ja kako njega znam to nije isti čovek, on je izigravao nekog frajera, još je i pokvaren i bezobrazan. Od njega nije ništa ostalo samo neko ludilo. Mislim da je njemu preko potreban psihijatar. On greši u tome što ne zna za toleranciju, ne može tako da se ponaša i da ljubomoriše za svaku sitnicu. On nije mlad i balavac da se tako ponaša, on je u dobrim godinama. Mi sada vidimo čoveka koji stalno plače kao neka seka Persa. Kad je mene neko video da plačem u rijaltiiju zbog nečega što mi je neko rekao, plače se kući, ja ne dozvoljavam da me vide drugi, a on plače za svaku sitnicu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Kako komentarišeš Maju Marinković i njeno flertovanje sa Stanislavom?

Već sam rekla ona je bacila udicu i samo čeka trenutak da se tu desi nešto. Maja je kao neka ispušena lula i sad vidi priliku u Stanislavu jer nema nikakvu priču u rijalitiju i totalno je istrošena. Stanislav je dobrostojeći i svaka tu vidi dobru priliku da se tu uglavi i ušuška.

Foto: INSTAGRAM.COM/PINK.RS/E-STOCK/PINK.RS/Pink.rs/Z.Veljković

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š