AKTUELNO

Ovo može samo on!

Đorđe David ponovo se pojavio na snimanju „Zvezda Granda“ sa kesama slatkiša, te je otkrio da mu se veoma dopao zdrav životni stil koji propagira Dragan Kojić Keba i priznao zbog čega je i kome poneo poslastice koje je držao u rukama.

Tugaljiv sam prema ovim ljudima koji sede u publici pa sam im kupio more čokolade da se malo zaslade - rekao je Đorđe i demantovao pomisao pojedinaca da na ovaj način možda želi da se „ušlihta“ publici u studiju.
Nemam zašto da ih potkupljujem jer su mi kandidati odlično pripremljeni. Ali padne im energija i onda ja imam tu varijantu koja se zove „skok šećera na najvišu moguću lestvicu“. I ko preživi aplaudira, a ko ne preživi nije preživeo – rekao je duhovito Đorđe.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Roker je priznao i da mu je prijala i duhovitost Dragana Kojića Kebe koju je u svojoj šaljivoj pesmi proipremio za članove žirija.

Keba je odličan lik. To je čovek koji nema ni jednu lošu nameru. On nije čovek koji je zao. Nisam ga poznavao u takvom svetlu, sem „zdravo-zdravo“ u nekim prolazima kada smo se sretali tokom poslednjih par decenija. On je otkrovenje za mene, nisam skoro takvog pozitivca upoznao - rekao je Đorđe.

On je otkrio i da li će mu faliti njegov nedostatak, s obzirom da se vratila Ana Bekuta na snimanja emisija „Zvezde Granda“.

U ovoj fazi takmičenja mislim da mi neće zaostajati jer stvar treba zaoštriti na maksimalno i biti posvećen tome koliko je koji kandidat koncentrisan, kolikoje kvalitativno napredovao. Žiri ima ozbiljan zadatak što je Demoklov mač, jer mora strahovito da vodi računa o tim nijansama, sitnicama koje odlučuiju i to ne smemo da pravimo greške. Mogu da tvrdim da u 95 postoi slučajeva od kada sam ja ovde žiri nije napravfio grešku – objasnio je Đorđe.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Roker je otrkio i da mu se kod Kebe jako dopalo što se pevač zalaže za zdrave stilove života.

Keba propagira zdrav život. Znači domaća hrana, domaći proizvodi. Paprika, luk, ćevapi i rakija, ovaj paprika, luk, ćevapi i tako to – rekao je Đole i naglasio da je u tom smislu obavezan i poseban odlazak u nabavku.
Odlazak na pijacu naravno, rakija, ovaj odlazak na pijacu, u super market – nastavio je Đorđe i dodao:
Duvan čvarci na Zlatiboru, rakija, ovaj domaće kobasice i tako…

Autor: Pink.rs