AKTUELNO

Vreme je učinilo svoje!

Voditeljka Jovana Jeremić danas je jedna od najpopualrnijih TV lica, a na malim ekranima se pojavila pre više od deceniju, a kako je i fizički dosta radila na sebi često je na meti komentarisanja i upoređivanja.

Naime, na društvenim mrežama su se pojavile stare fotografije Jovanine, a mnogi komentarišu da se dosta promenila.

https://www.instagram.com/p/Co6wO4iNWhN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ono što se da zaključiti na osnovu upoređenih fotografija, Jovane nekada i sada - promenilo se dosta toga. Od boje kose, preko usne do obrva, ali ništa značajno.

Ipak, mnogima deluje da se Jovana zahvaljujući plastičnim hirurzima promenila, no moramo uzeti u obzir da je ona tada bila u tinejdžerskim danima.

Foto: TV Pink Printscreen

Svojevremeno je za medije govorila o plastičnim operacijama i promenama.

- Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi:

- Planiram da mastima popunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno. Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona i dodala:

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs