AKTUELNO

Nikad iskreniji!

Nakon brojnih ratova koje vodi Maja Marinković, stupili smo u kontakt sa Radomirom Marinkovićem Takijem koji se oglasio za Pink.rs i dao svoj sud na sve teme vezane za njenu ćerku.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Otkrio nam je svoje mišljenje o svađi Maje i Aneli Ahmić, pa se osvrnuo i na svađu sa Urošem Stanićem:

Poslali su mi 50 mogućih klipova. Mene ne zanimaju ženske svađe, ali ovo su ozbiljne stavri, prešlo je igricu. Ja moram da odbranim svoje dete, mogu i ja da igram rijaliti napolju, da napravim peticiju da se protera taj šljam iz zemlje. Onaj mali manijak što je maltretira. Ološ jedan mali, običan ološ. - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Pitali smo Takija da li smatra da između Nemanje Gačića i Maje postoje neke varnice osim prijateljstva:

Tamo je zatvoren prostor, mora neko sa nekim da se druži. Da li je prisniji, zagli se, to je drugarski. Oni su drugari, Maju bi svako hteo, ali to je nemoguća misija - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs

Za kraj nam je otkrio svoje mišljenje o Stanislavu i da li će Maja pogaziti svoje reči i ipak stupiti u odnos sa nekim muškarcem:

On je kulturan i pristojan, poštuje Maju, ja protiv dečka nemam ništa. J a volim svakog ko je dobar prema mom detetu, on je rezervisan prema svima, o njemu sve najlepše za sad, ali ne hvalim nikoga jer su ljudi kvarljiva roba. Moje dete je reklo da nema prijatelje u rijalitiju, tako da ih zato komentarišem da su stoka, ološ i mrzim ih iz dna duše. Koja Elita, kradu jedni drugima stvari, nemaju gaće i čarapre, nemaju nokte frizure - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs

Autor: A.V.