AKTUELNO

Popularna TV voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi s biznismenom Draganom Stankovićem i ne krije da je njen izabranik drži kao malo vode na dlanu što je, otkako su obelodanili da su u vezi, dokazao mnogo puta.

Jovana za svog dragog ima samo reči hvale, o čemu svedoči i njeno gostovanje u emisiji autorke i voditeljke Sanje Marinković "Magazin in", koja će biti emitovana sutra u 17h na TV Pink. Jeremićeva je, naime, u jednom trenutku ponosno pokazala skupoceni prsten kojim ju je okitio Dragan, a potom Sanji najavila ekskluzivno priznanje:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sam dobila za Božić od njega, a moram da ti kažem jednu ekskluzivu - zagonetna je bila Jovana, koja je otkrila tajnu svoje uspešnosti kod muškaraca.
Ja sam se u životu trudila da muškarcu pomerim mozak, telo može svaka da mu pomeri - oduševila je Jovana svojim zaključkom sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je o muško-ženskim odnosima razgovarala i sa Slavicom Ćukteraš, Marijom Egeljom, Oljom Karleušom i Gocom Stojićević, a novo izdanje emisije "Magazin in" na programu je sutra u 17h na TV Pink.

Autor: pink.rs