AKTUELNO

Nije štedela reči!

Majka Anite Stanojlović, Angelina, oglasila se za naš portal, te prokomentarisala konstantno ljubomorne scene koje njena ćerka priređuje Anđelu Rankoviću zbog njegovog stava da je normalno ostati sa bivšim partnerima u dobrom odnosu. Ona se složila sa Anitinim mišljenjem da joj brak sa Matorom nije trebao, kao i da joj je Bog poslao Anđela kako bi je spasao od cele situacije. Priznala je da nikada nije bila ponosnija na svoju ćerku kao što je ove sezone.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako komentarišete Anitino stalno ljubomorisanje Anđelu za bivše devojke i to što smatra da nije normalno da se druži sa bivšima jer postoji mogućnost da se vrate emocije?

Anita je jako zaljubljena, lepo joj je u toj vezi, ima sve i kada ti je previše stalo do nečega javlja se i strah da to izgubiš. Ona se plaši i tako razvija filmove i upada u teorije. Još tamo ukućani stalno prebacuju kako će je Anđelo ostaviti pored i ona onda oseća nesigurnost. A Anđelo nije takav tip da joj stalno govori te reči koje ona želi da čuje, on je zreliji, pušta da dela sve pokažu. Anita je jako povređena bila i vuče tu traumu od ranije, a samo treba da se opusti i prepusti, i da ima jaču veru u sebe i da shvati koliko zaista vredi.

Foto: Pink.rs

Takođe, Anita je juče u toku dana rekla da joj je Bog poslao Anđela kako bi shvatila da Matora nije za nju i da je imala intuiciju da ne treba da se udaje za nju, šta mislite o tome?

Mislim i ja isto, pre ulaska Anđela, Anita je imala nervne slomove, sama se borila protiv cele kuće, a ipak je ona još uvek dete. Nije poslušala intuiciju, ali nikada nije kasno za novi početak. Drago mi je što je na pravom putu i što je prošlost ostavila iza sebe, ponosna sam na nju ove sezone.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Autor: N.Š