AKTUELNO

Nije joj lako!

Snežana Đurišić ne može da dođe k sebi otkad se u pojedinim medijima pojavila informacija da je njen partner Vanja Milošević preminuo i to dok je ona nastupala.

Tekst pod naslovom: "Tužnu vest primila u toku nastupa, a pre toga mu uputila grube reči: Preminuo partner Snežane Đurišić" šokirale su pevačicu jer su mnogi pomislili da je u pitanju njen dečko Vanja, zbog čega je primila bezbroj zabrinutih poziva.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Snežanino oglašavanje prenosimo u celosti:

Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje. Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visoko-tehnološki kriminal u nadi da će se, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi. Nedopustivo je da se ovo dešava, bez ikakvog razmišljanja kako će uticati na ljude i njihove porodice i prijatelje. Živimo u vremenu kada se sve može montirati, fabrikovati po sopstvenoj volji i kada osetite posledice toga na svojoj koži, malo je reći da je uznemirilo i Vanju i mene i naše porodice i najmilije. Ovim putem želim da demantujem sve napisano u tom lažnom natpisu i poručim bilo kome ko stoji iza ovoga da, ako se ne plaše ovozemaljske pravde - Boga treba da se plaše - napisala je šokirana Snežana.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: Pink.rs