AKTUELNO

Pevačica se nakon mesec dana odsustva vratila u "Zvezde Granda", a svi su primetili da je drastično smršala!

Popularna pevačica Ana Bekuta je mesec dana bila odsutna, a onda se juče pojavila na snimanju nove emisije takmičenja "Zvezde Granda". Pevačica je na snimanje došla u svojoj besnoj mašini, a svi su gledali u njen stajling.

Pevačica nije bila raspoložena da daje izjave, pa se samo kratko obratila predstavnicima sedme sile, među kojima se našla i ekipa Republike.

Bolje vas našla - rekla je Bekuta.

Foto: Pink.rs

- Da li je Keba bio adekvatna zamena? - upitali su Anu.

- To vi kažite - odgovorila je Bekuta, pa ušla u studio.

Još uvek nije poznato zbog čega se pevačica povukla na mesec dana, a mnoge se spekulisalo da je to uradila zbog zdravstvenog stanja. Jedno je sigurno, njeni fanovi i kandidati su presrećni što se ona vratila u emisiju, ali su se pojedini korisnici društvenih mreža zabrinuli što je pevačica vidno smršala.

"Ana je baš smršala", "Odlično, Bekuta se vratila", "To, Ana, jedva smo čekali da dođeš", "Šta je sa Anom, zašto je smršala?", samo su neki od komentara na drutšvenim mrežama.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/S. KUVEKALOVIĆ

Podsetimo, Bekutu je Keba menjao u pet emisija, a on je nedavno otkrio kako se snašao u ulozi.

Kandidati su super. Uspeo sam, nadam se da upijaju ono što im pričam stalno, a to je da kanališu energiju i da rasporede svoju psiho-fizičku snagu - rekao je pevač i dodao:
Treba do poslednje sekunde igrati utakmicu, odnosno, pevati. Rekao sam im da sam i ja prošao sve ono što oni sada prolaze, u mnogo manjem obimu. Dok sam živeo u Loznici takmičio sam se u okolnim gradovima i selima, pet godinama sam pobeđivao - rekao je Keba za "Grand".

Autor: Pink.rs