AKTUELNO

Kao bomba je odjeknula vest da se pevačica razvodi nakon 24 godine braka, a mnoge javne ličnosti su joj tim povodom pružile podršku.

Pevačica Maja Nikolić bila je gost na nedavnom koncertu Dragane Mirković, te smo je kontaktirali kako bi nam rekla kako joj je pevačica tada delovala.

- Dragana je posebna i jaka žena. Mogu samo da kažem da svako ko je izgubio Draganu kao prijatelja ili saputnika je izgubio anđela čuvara koji se brine o njemu. Izgubio je dakle svest o realnosti jer imati Draganu pored sebe je neprocenjivo! Dragana je blago od žene - rekla je Maja i dodala:

Foto: Instagram.com

- Dragana priča osmehom i pesmama i samo daje ljubav i samo gleda kome će pre da pomogne. Zato je volim.

Dragana Mirković je juče izdala saopštenje povodom razvoda, koje prenosimo u celosti.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - stoji u saopštenju.

Autor: pink.rs